04 / 12 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

boltjalk Verwisseling - vaart niet meer

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muiden
22.5 m.
4.1 m.
165 m2

Oktober 2021 : de Verwisseling is verkocht en vaart helaas niet meer met gasten.


De Verwisseling is een voormalig zeilend vrachtschip van ruim 75 jaar, dat is aangepast aan een nieuwe bestemming: het maken van zeiltochten met passagiers.

De tjalk wordt met schipper en maat verhuurd voor korte en langere tochten op het IJsselmeer, de Friese meren en de Waddenzee. Zonder enige ervaring kunt u meehelpen met het zeilen en alles wat daar bij komt kijken. Al doende worden u zo de eerste beginselen bijgeacht. Maar op uw gemak toekijken mag natuurlijk ook.

Bij dag- en avondtochten biedt de Verwisseling plaats aan 20 personen. Voor meerdaagse tochten zijn er 14 slaapplaatsen. En uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht: u kunt door u zelf meegeachte etenswaren in de scheepskeuken bereiden of (een deel van) de catering door ons laten verzorgen.

Het enige waar u eigenlijk voor hoeft te zorgen, is een goede aanleiding voor zo'n varend uitstapje. Daar helpen we u graag een handje bij. Wat dacht u van een familiereünie, een familieweekend, een verjaardag, of - noem maar op ?

2
1
1
1
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de boltjalk Verwisseling - vaart niet meer vanuit Muiden


passagiers