19 / 10 / 2021
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

Friese tjalk Vertrouwen

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmer
22.3 m.
4.66 m.
220 m2

De Vertrouwen is in Lemmer gebouwd. De Lemster familie De Reijke vervoerde er vanaf 1909 onder meer turf en terp-aarde mee door heel Nederland.

Vandaag de dag wordt de Friese tjalk van Reinold Hulskers veel ingezet voor bedrijven, families, sportverenigingen en jeugdgroepen. Het is een modern ingericht schip met een grote keuken, een licht interieur en een origineel uiterlijk. Gedurende het seizoen vaart de Vertrouwen op de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese binnenwateren, ’s winters is het schip voor festiviteiten beschikbaar in Friesland.

2
3
2
2
1225 (za, zo)
950
2180
2750
2750
4120
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de Friese tjalk Vertrouwen vanuit Lemmer


passagiers