04 / 12 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tjalk Selene

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Selene vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Selene vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Selene vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Selene vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Selene vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Selene vanuit Monnickendam
25 m.
5.5 m.
230 m2

2022 : de Selene is verkocht en wordt niet meer verhuurd.Met uw familie, vrienden, vereniging lekker een dag uitwaaien, een zeiltocht op het IJsselmeer? Waar kan dat beter dan op een traditioneel zeilschip? Een zeiltocht met ons schip biedt een uitstekende combinatie van actief bezig zijn, heerlijk ontspannen, van de natuur genieten en zo mogelijk kleine stadjes en eilanden verkennen.

Aan boord van de "Selene" heeft u het comfort van een keuken, een douche, verschillende toiletten, een mooie ruime salon.

De schipper geeft graag alle uitleg en instructie voor het zeilen, zodat iedereen deel kan nemen aan alle zeilactiviteiten aan dek. Met elkaar een schip bemannen en de krachten bundelen is een manier bij uitstek om elkaar op een andere manier te leren kennen en teamgeest te creëren.

Let op : de prijs voor een weekenddag geldt op donderdag t/m zondag.
Let op 2 : als u met minder personen bent, kan de prijs omlaag.2
1
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tjalk Selene vanuit Monnickendam


passagiers