04 / 12 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

eenmastklipper Lena Adriana

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Lena Adriana vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Lena Adriana vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Lena Adriana vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Lena Adriana vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Lena Adriana vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Lena Adriana vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Lena Adriana vanuit Stavoren
28 m.
6.2 m.
240 m2

Stabiel en ruim !
De klipper Lena Adriana is voor haar lengte heel breed. Hierdoor heeft het zeilschip een goede stabiliteit en is ook met meer wind nog makkelijk hanteerbaar. Benedendeks is door de breedte verrassend veel ruimte. Onder het voorschip ligt de ruime salon en de open keuken met een professioneel horecafornuis en een grote oven. De comfortabele tweepersoonshutten bieden net iets meer privacy tijdens de zeiltochten.

Schipper/eigenaar !
Schipper/eigenaar Jan Landman en Ciska Dijkstra zijn met name goed ingesteld op het ontvangen van families en bedrijven. Ze delen hun enthousiasme over het zeilen graag met de gasten en vertellen graag over de historie van de klipper Lena Adriana. Door hun jarenlange zeilervaring weten de schippers bijna alles wat er valt te weten over de navigatie in Friesland, op het IJsselmeer en de Waddenzee. Onder weg naar Vlieland of Terschelling kan deze platbodem ook eens een zandbank opzoeken om droog te vallen of een nacht voor anker te blijven.

Goed team !
Als eenmast klipper is de Lena Adriana een makkelijke zeiler. De ervaren bemanning is graag bereid de groep bij het reilen en zeilen te betrekken. Rustig leggen ze alle wetenswaardigheden uit om zo samen met de groep een goed team te worden. Voor degenen die liever van al het gebeuren willen genieten en niet zo nodig mee hoeven doen is er een veilige plek in de kuip van deze klipper.

7
2
3
2
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de eenmastklipper Lena Adriana vanuit Stavoren


passagiers