10 / 06 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipperaak Moeke Zorn

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizen
26.4 m.
5 m.
270 m2

De 'Moeke Zorn' werd in 1910 gebouwd te Veendam. Het schip is bij haar 100-jarig bestaan grondig verbouwd, zodat het minstens nog 100 jaar mee kan!
Gastheer is schipper/eigenaar Gerrit Boonen. Met ruim 35 jaar ervaring bij de Koninklijke Marine is het schip bij hem in veilige handen. Bij hem staat voorop, dat gasten genieten op het water. Het gastheerschap is hem op het lijf geschreven.
De tweemast-klipperaak Moeke Zorn is een van de meest comfortabele schepen in de vloot. Het interieur straalt warmte, licht en comfort uit. Het dagverblijf is in verhouding hoog gelegen, zodat je naar buiten kunt kijken en er contact is met wat er aan dek gebeurt. Het schip heeft tien tweepersoons hutten, welke privacy garanderen. Naast twee douches en twee toiletten is er een grote en goed uitgeruste kombuis, met veel werkruimte wat het koken zeer plezierig maakt.
Het zeilschip is bij uitstek geschikt voor familie en vriendengroepen, terwijl ook bedrijven voor hun uitjes en trainingen prima uit de voeten kunnen op de Moeke Zorn. Ook kleinere school- en jeugdgroepen zijn dikwijls te vinden op het schip.

In 2023 wordt er op de Moeke Zorn geen catering verzorgd.


9
2
2
1960 (za, zo)
1810
3170
4250
3830
5800
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipperaak Moeke Zorn vanuit Enkhuizen


passagiers