31 / 05 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tjalk Eendracht

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizen
25.5 m.
5.1 m.
280 m2

Wij, Roos en Maurits, zijn uw gidsen aan boord en zien het als een voorrecht te mogen wonen en werken in één van Europa’s mooiste natuurgebieden. Wij nodigen u van harte uit om hier samen met ons van te genieten.

De teakhouten kuip aan dek is dé plek om heerlijk te vertoeven; tijdens het varen kunt u hier beschut zitten en heeft u fantastisch uitzicht op de stuurman, het vaarwater en de zeilerij. Kinderen kunnen hier fijn spelen. Eenmaal in de haven is de kuip uw terras voor de borrel, het avondeten of een goed boek of gesprek. De ruime, goed ingerichte keuken vormt samen met de salon de hart van het schip. ’s Avonds staat de zithoek met houtkachel garant voor vele gezellige uurtjes aan boord.

De Eendracht zeilt al meer dan 110 jaar en dankzij de hydraulisch aangedreven zeilen, zwaarden en stuurwerk kan jong en oud meehelpen het schip naar de volgende bestemming te varen. Deze tjalk is een snelle zeiler en kan in korte tijd grote afstanden afleggen.

Terwijl we genieten van het zeilen en de natuur wekken we zelf stroom op. Om ook in de toekomst te kunnen blijven zeilen in onze mooie omgeving, zijn we lief voor het milieu. Daarom is het schip o.a. voorzien van ledverlichting en gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Er is één douche aan boord, op de wal zijn in iedere havens meer douchefaciliteiten. Zo pompen we niet onnodig veel water weg en blijft ons zwemwater lekker fris.

Uiteraard wordt het schip regelmatig gekeurd door de scheepvaartinspectie en voldoet de Eendracht aan de strengste veiligheidseisen.

Stap aan boord, ontdek elkaar in een unieke omgeving en geniet!

Gebruik van dekbedden en de eindschoonmaak zijn inbegrepen in de prijs. Gebruik van zeilpakken voor volwassenen ook !
Handdoeken € 6,50 / st.
6
1
2
1
2050 ()
1575
3000
3810
5080
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tjalk Eendracht vanuit Enkhuizen


passagiers