27 / 09 / 2022
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemasttjalk Eersteling

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingen
28 m.
5.5 m.
300 m2

De 'Eersteling' is een robuuste tweemast-hektjalk die in 1908 werd gebouwd voor vrachtvervoer. In 1993 is het schip geheel gerenoveerd en tevens voorzien van nieuwe masten en zeilen.

Onderdeks bevindt zich een sfeervolle ruime kajuit, waar iedereen zich zeker thuis zal voelen. De hutten zijn o.a. voorzien van C.V., wastafels, 220 volt, leeslampjes en patrijspoorten voor licht en ventilatie.

De 'Eersteling' is een snel en goed zeilende tjalk waarmee het sportieve en actieve zeilen goed beoefend kan worden. Ook is er genoeg zitgelegenheid op het teakhouten dek gecreërd.

Prijs is inclusief beddengoed en eindreiniging.

4
4
2
2
1785
1785
2720
3985
5640
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemasttjalk Eersteling vanuit Harlingen


passagiers