23 / 09 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Samenwerking

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavoren
35.5 m.
6.3 m.
308 m2

2023 : schip is in Frankrijk en vaart niet meer met gasten.

Veilig :
Zeilschip de Samenwerking is een tweemastklipper, bij welke veiligheid hoog in het vaandeel staat. Vanuit de bescherming van de zitkuip op het middendek kan men tijdens het zeilen alles in de gaten houden of hier en daar een handje mee helpen. Deze centrale plek ligt naast de trap naar de salon waar men ten alle tijden het uitzicht naar buiten ten volste genieten kan.

Droogvallen :
De schipper is erg betrokken bij jeugd- en kindergroepen. Hij deelt graag zijn kennis van het IJsselmeer en de Waddenzee met alle opvarenden en vindt het leuk om de platbodem voor een paar uurtjes op een zandbank droog te laten vallen. Vanuit Stavoren liggen het IJsselmeer en de Friese meren onder handbereik en ook de Waddenzee met haar eilanden Terschelling en Vlieland is goed te bezeilen. Aan boord is veel ruimte voor alle uitleg rondom het zeilgebeuren.

Scholen :
Klipper de Samenwerking is uitermate geschikt voor schoolreizen. Twee eenpersoonshutten bieden de begeleiding net dat beetje extra prive en dankzij de drie tweepersoonshutten is de verdeling jongens/meisje meestal goed te doen. Aan boord van de Samenwerking is het genieten van het leven op het water. Door de ontmoeting met de elementen wind en water met haar mogelijk- en onmogelijkheden heeft ieder de kans grenzen te ervaren en krachten te leren kennen.

Eindschoonmaak afkopen is verplicht.3
6
3
2
2300
2300
3840
6010
8590
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Samenwerking vanuit Stavoren


passagiers