31 / 05 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Panta Rhei

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingen
39.5 m.
5.6 m.
350 m2

Wij nodigen u van harte uit in te schepen voor een aangename tijd aan boord. De scheepsnaam zegt het al: Panta Rhei. Oftewel: "Alles stroomt en niets blijft hetzelfde". Iedere zeiltocht is weer een verfrissende ervaring. Deze fraaie klipper heeft in 2013 een compleet nieuw tuigage gekregen waardoor het schip uitermate prettig vaart. Wie actief wil meezeilen, kan op het voordek terecht bij de moderne (deels elektrische) lieren en winches of meehelpen met sturen en navigeren op het achterdek. De riante zitkuip is vernieuwd en is een bijzonder fijne, stabiele plek voor (kleine) kinderen en iedereen die heerlijk wil ontspannen. Onderdeks voeren warmte en luxe de boventoon.

Het zeilschip is dan ook bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes en -trainingen. Ook vrienden- en familiegroepen zullen zich snel thuis voelen. De ruime tweepersoonshutten met eigen douche en toilet, de voortreffelijk uitgeruste kombuis en de lichte, multifunctioneel ingerichte salon staan borg voor een verblijf dat in alle opzichten tegemoetkomt aan de eisen van deze tijd. Alle ingrediënten voor een geweldig verblijf zijn aanwezig. De bemanning verheugt zich erop u te verwelkomen aan boord.

10
6
5
2590 (za, zo)
2110
3810
5020
4420
6890
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Panta Rhei vanuit Harlingen


passagiers