04 / 12 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Isis

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Isis vanuit Harlingen
30.5 m.
5.75 m.
350 m2Let op : wij verhuren dit schip niet.

Wat is er mooier dan een week of weekend zeilen en zwerven met een oude vrachtvaarder over de Nederlandse binnenwateren?

Wat is er mooier dan genieten van een schitterende zonsondergang vanaf het dek van een "bruine platbodem"?

Wat is er mooier dan genieten van wind, water, prachtige vergezichten en pittoreske havenplaatsjes met hun gezellige kroegjes?

Klipper Isis biedt iedereen de mogelijkheid om de romantiek en het avontuur op en rond het water van dichtbij te beleven, en dat onder begeleiding van een ervaren schipper en maat. Naast het koken van je eigen potje kun je actief mee varen of lekker lui ontspannen genieten van alles. Je kunt meehelpen met het hijsen van de zeilen, achter het roer staan of samen met de schipper de navigatie voeren; in overleg is van alles mogelijk. De schipper kan je van alles vertellen over navigatie, zeiltechnieken en de natuur om je heen.

De Isis is van alle gemakken voorzien. Zo heeft iedere hut een eigen wastafel, zijn er twee douches en twee toiletten, is er TV en video, evt. DVD, een bar, een biertap, een was/droogmachine en 220 volt aansluitingen aanwezig. De (open) keuken is volledig ingericht met horeca gasfornuis, oven en koelkast. Voor de koelere tijden is er een CV installatie. In het achterste gedeelte van het schip bevindt zich de woning van de schipper (de roef).

6
4
2
2
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Isis vanuit Harlingen


passagiers