26 / 10 / 2021
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastschoener Vliegende Hollander

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmer
39.85 m.
6.1 m.
540 m2

De Vliegende Hollander brengt weer een oude legende tot leven. Plotseling duikt zij op… in één van de prachtigste IJsselmeersteden.
Je ziet haar silhouet met de stoere razeilen regelmatig op de Waddenzee. Schipper Klaas van Twillert leeft sinds zijn jeugd al op het water. Hij heeft een schat aan ervaring die hem op de avontuurlijke tochten goed van pas komt. Het stoere takelwerk en de schilderachtige lijnen maken dit schip tot een pronkstuk. Het gezellige dagverblijf met piano en bar straalt de sfeer van verre landen en vervlogen tijden uit. Volg haar lokroep en beleef opnieuw de mythe van de Vliegende Hollander.

7
5
5
6
2500 (za, zo)
2250
3980
6150
6150
7980
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmer


passagiers