26 / 10 / 2021
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

hagenaar Marinde

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de hagenaar Marinde vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de hagenaar Marinde vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de hagenaar Marinde vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de hagenaar Marinde vanuit Harlingen
25 m.
4.8 m.
219 m2

De Marinde bevaart een mooi gebied : de Waddenzee.
De Waddenzee is eigenlijk geen gewone zee. Je zou beter kunnen zeggen Wad-en-Zee. De zee waar je op kunt varen en het wad waar je op kunt lopen. Dit komt doordat de Waddenzee steeds in beweging is.
De Marinde is een uitermate geschikt schip om daar te varen. Door haar geringe diepgang +/- 75 centimeter komen wij op locaties die voor andere schepen nauwelijks bereikbaar zijn.
Met onze verschillende tochten kunt u naar locaties zoals de waddeneilanden (ieder met hun eigen charme), het IJsselmeer en het friese merengebied. Droogvallen op het wad behoort ook tot één van de mogelijkheden.
Varen op De Marinde houdt in dat u mee kunt helpen met het hijsen en bedienen van de zeilen en het besturen van het schip. Benedendeks vindt u een gezellige accommodatie met een goed uitgeruste keuken en een comfortabel dagverblijf.
De Marinde biedt u vele mogelijkheden zoals dag-, weekend- en midweektochten. Ook voor tochten van een week of langer is De Marinde zeer geschikt.

1
2
1
1
2
1
1210
1210
1915
2875
2875
3910
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de hagenaar Marinde vanuit Harlingen


passagiers