09 / 12 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Anna

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Muiden

De klipper Anna, officieel het gezelligste en bekendste varende café van Nederland, is al vele jaren de perfecte locatie voor een onvergetelijke feestelijke dag op het water. Naast feesten en partijen aan boord is deze informele locatie ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vergaderingen en presentaties. U bent van harte welkom om aan boord te komen kijken en met ons de mogelijkheden en uw wensen door te spreken.
Aan boord van deze stoere zeilklipper voelt u zich al snel thuis in het gezellig ingerichte ruim. Het scheepse-interieur met vele originele details is ook voorzien van hedendaagse gemakken: een uitgebreide bar, een goede muziekinstallatie, centrale verwarming en moderne toiletten. Aan dek van de Anna is het heerlijk vertoeven in de comfortabele zitkuip.
Klipper – 1896 – Passagiers: 50 personen
Accommodatie:
2 toiletten
Koelkast
Biertap
Kookplaat: gas 6 pitten
Oven aanwezig
Electrische Barbecue
De Anna vertrekt bij voorkeur vanuit Muiden of Amsterdam.

1
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Anna vanuit Muiden


passagiers