08 / 12 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

koftjalk Toekomst

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de koftjalk Toekomst vanuit Hoorn
27.5 m.
5.6 m.
295 m2

Verleden, heden en Toekomst gaan hand in hand aan boord van deze tweemaster.

In het jaar 2000 was de Toekomst nog een idee op de tekentafel. Begin 2001 is begonnen met de bouw van de romp. Eind 2001 is de boot te water gelaten, waarna de inrichting van start ging.

Begin 2002 was zeilschip de Toekomst klaar. Daar lag de grootste tjalk ooit in Friesland gebouwd. Een eye catcher eersteklas. De lijnen zijn klassiek gehouden en het zeilschip is speciaal gemaakt voor de behoefte van bedrijven en particulieren om hun event op het water te houden.
Sinds 2002 hebben duizenden mensen naar volle tevredenheid hun bedrijfsuitje of familiefeest aan boord van deze tweemaster kunnen meemaken. Ik voel me dan ook heel trots dat dit zeilschip aan alle verwachtingen beantwoordt.

De Toekomst voldoet aan alle veiligheidseisen en heeft als extra een hoge verschansing en een verzonken achterdek. Dit heet in jargon ook wel de kuip. Zeer prettig voor kleine kinderen, maar ook voor gasten die wat slechter ter been zijn. U zit hier ook lekker uit de wind. Verder valt de ruimte aan dek op. Hierdoor wordt het eenvoudiger en veiliger om met u de tuigage te bedienen. Binnen is de ruimte overweldigend. Niet een laag plafond, maar gewoon lekker veel ruimte boven uw hoofd; bovendien erg gezellig ingericht.

Aan boord zijn de volgende audiovisuele middelen aanwezig:
Cd-muziekinstallatie en microfoon
Dock voor Iphone of Ipod
Televisie op aanvraag
Diascherm
Beamer op aanvraag

4
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de koftjalk Toekomst vanuit Hoorn


passagiers