10 / 06 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

lemsteraak Senta

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de lemsteraak Senta vanuit Zoutkamp
16.05 m.
4.85 m.
135 m2

De lemmeraak 'Senta'

Zeilen met een handzaam schip en een kleine groep in een mooi vaargebied. De goede zeileigenschappen van de lemmeraak Senta.

Samen aan boord met vrienden en vriendinnen waar je al zo lang eens wat meer tijd voor wilde maken. Zeilen zetten, navigeren, stuuren, het wantij halen of kiezen voor droogvallen. Een eiland bezoeken en een wandeling maken. Het kan allemaal. Zeilen en een frisse kop krijgen. De Senta is ervoor in de vaart geacht.

Met het werk over de Wadden
De Senta is er o.a. voor ingericht om met collega's op stap te gaan. Onder het zeilen worden de taken verdeeld: navigeren, sturen of in de weer met de zeilerij. Na een dag zeilen bestaat er geen betere plek dan de stamtafel in het voorschip met daarna een goede warme maaltijd in het ruime dagverblijf. Tijdens de reis komen de plannen voor het werk op de goede momenten aan bod. U kunt boeken voor een dagtocht of voor meerdere dagen, verzorgd of juist niet. Net als op uw werk wordt er maatwerk geleverd.

De Senta is een van de grotere lemmeraken en is zeer geschikt om met kleinere groepen van vrienden, familie of andere relaties op stap te gaan. De lengte over de stevens is 16.05 meter en ze heeft een eedte van 4.85 meter. Zowel aan dek als binnen is er alle ruimte voor 8 personen. Ook voor kinderen is het een veilig schip. Benedendeks een royaal dagverblijf waar je kunt bijpraten of kunt genieten van een goede maaltijd. Op de Senta zijn acht ruime kooien.1
2
1
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de lemsteraak Senta vanuit Zoutkamp


passagiers