23 / 09 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

barkentijn Pedro Doncker

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Pedro Doncker vanuit Kiel
41 m.
7.5 m.
570 m2

Update : de Pedro Docker is verkocht naar Frankrijk. Daar gaat het zich inzetten voor ‘wetenschappelijk en ecologisch zeilen’. Het schip is overgenomen door ‘Wings of the Oceans’ dat zich wil inzetten voor een beter milieu. Het krijgt de naam ‘Kraken’.


De Pedro Doncker werd solide en ruim gebouwd, om als trawler onder de zwaarste omstandigheden op zee te vissen. Tegenwoordig biedt ze haar passagiers een bijzonder comfortabel verblijf. Acht hutten beschikken over een eigen douche en toilet. In het achterschip zijn nog 2-tweepersoonshutten met een gemeenschappelijke douche en toilet en een eigen lounge.

In de ruime salon worden de maaltijden genuttigd terwijl u in het dekhuis kunt genieten van een drankje en ruim uitzicht naar buiten. De kombuis is op professionele wijze uitgerust en biedt zowel de hobby kok als een gediplomeerd kok de mogelijkheid om zich op culinaire wijze heerlijk uit te leven. Op de Pedro Doncker hoeft u geen frisdranken of bier mee te nemen, er is een frisdrankenautomaat en er is een biertap aan de gezellige bar aan boord.

De Pedro Doncker heeft een spectaculair zeilplan met veel ra-zeilen. Het totale zeilopervlak is maar liefst 1007 m2! Kom op sportieve wijze met elkaar zeilen of gewoon relaxed aan dek genieten van alles om u heen.

4
6
9
9
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de barkentijn Pedro Doncker vanuit Kiel


passagiers