23 / 09 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tjalk Vrouwe Gerdina

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Vrouwe Gerdina vanuit Monnickendam

Lucht, water en wind : de ingredieënten voor zeilen op het IJsselmeer.
Wij bieden u de mogelijkheid om met haar zeiltjalk ‘vrouwe Gerdina’ het ultieme gevoel van zeilen te ervaren. Zeilen op het IJsselmeer biedt ongekende mogelijkheden.

Overdag zijn er onder alle weersomstandigheden prachtige tochten uit te zetten die zouden kunnen eindigen in een van de historische en romantische havenplaatsjes.

Tijdens de zeiltochten kunt U zelf aan het roer staan, de zeilen bedienen, de koers bepalen. Zeilen op het IJsselmeer is een geweldige ervaring en trekt u even helemaal ui uw routine van huis en werk.

Mogelijkheden een weekend zeilen of een dag zeilen met familie of vrienden, bedrijfsuitje-zeilen, vrijgezellenfeest en om uw banden met uw zakenrelaties te versterken.

Ook de inwendige mens word niet vergeten ; buiten het genot van hapje en een drankje kunnen wij de lunch verzorgen en de dag eventueel afsluiten met een BBQ aan boord.

Wanneer het weer ons in de steek laat en u binnen in onze gezellige kajuit zit kunt u toch genieten van wat er zich buiten op het water afspeelt aangezien onze tjalk grote ramen bezit.

Onze zeiltochten voor een dag zeilen zijn mogelijk tot 12 personen. Voor een weekend zeilen beschikt de vrouwe Gerdina over 12 slaapplaatsen.

Uiteraard is onze tjalk (1891) voorzien van alle moderne vaar- en veiligheidsmaatregelen.


1
1
1
1
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tjalk Vrouwe Gerdina vanuit Monnickendam


passagiers