23 / 09 / 2023
Plattbodenschiff mieten Wattenmeer IJsselmeer

zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

schokker Zout

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schokker Zout vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schokker Zout vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schokker Zout vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schokker Zout vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schokker Zout vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schokker Zout vanuit Makkum
17.5 m.
5.2 m.

Zout is een potig, robuust, 8 persoons zeilschip dat vaart "als een beest". Naast snelheid ervaart u aan boord vooral veiligheid en bedieningsgemak.
Uw ideeën om voor een groepsreis dit schip te huren zijn ons niet snel te gek. Wilt u avontuurlijk varen op het wad met wat les in het zeilen? Of wilt u juist relaxt varen en tijdens de zeiltocht droogvallen of voor anker gaan bij een zandbank? Even rust om daar in het kader van uw bedrijfsevenement een vergadering of andere activiteit te houden, teambuilding misschien, een barbecue, of om alleen maar lekker te genieten en plezier te hebben met je gezelschap? Vissen? Op garnalen wellicht? En dat in een omgeving die bijzonder en niet alledaags is met zeehonden in de buurt en eilanden volop. Nederlandse, of Duitse eilanden als Juist en Borkum. Zout heeft weliswaar het waddeneiland Terschelling als thuisbasis maar deze zeilboot vaart niet alleen in het waddengebied maar maakt net zo gemakkelijk een reis over het IJsselmeer of vanuit Amsterdam of Groningen. Een dagtocht, een (mid)week, een weekend, met avontuur, ontspanning, werk, feest, u zegt het maar. Voor een gezellige bijeenkomst met familie of vrienden, een uitje met uw bedrijf, een trouwerij, een reünie of een andere aanleiding voor een leuk plan kunt u contact met ons opnemen. Dan organiseren we met elkaar iets anders dan anders.

Eindreiniging, dekbedden en handdoeken zijn inbegrepen in de prijs.4
1
1
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de schokker Zout vanuit Makkum


passagiers