zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot


Contact    >>    hoe werkt deze site ?
Met het kiezen van een schip begint u door in het menu boven te klikken op "DE SCHEPEN" ; u krijgt dan een zoekscherm. Vult u daarin wat u zoekt ; is het voor een dag, een weekend, een midweek ? Voor hoeveel personen minimaal ? Vanuit welke haven ?
Als u helemaal niets invult, krijgt u wel erg veel zoekresultaten ; hoe meer u invult, hoe minder zoekresultaten u krijgt.
Wat u in ieder geval moet invullen, is, of het gaat om een dagtocht of een meerdaagse tocht ; bij de meeste schepen kunnen er meer mensen mee bij een dagtocht, dan bij een meerdaagse tocht.

De traditionele zeilschepen die u uiteindelijk in een overzicht krijgt, staan gesorteerd op naam (van het schip) ; u kunt ze ook anders sorteren, bijv. op aantal personen, op prijs of op vertrekhaven.
Door te klikken op de naam van een schip, krijgt u meer info, zoals indeling en prijzen, en (in de meeste gevallen) foto en plattegrond.
Onderaan zo'n info-pagina over een schip kunt u klikken op "ik wil meer informatie of informeren naar de beschikbaarheid" ; als u het nieuwe scherm invult en verstuurt, krijgen wij dat als email en zullen we erop reageren.

Informatie over scheepstypen vindt u, als u klikt op "SCHEEPSTYPEN".

Een routebeschrijving naar de haven vindt u, als u klikt op "HAVENS".

Verdere info over de gang van zaken voor, tijdens en na uw reservering, en over de zeiltocht zelf, vindt u door te klikken op "INFORMATIE".


Kijk meteen eens naar alle schepen :     


passagiers