zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot


Zeiltocht    >>    vereniging - zeiltocht
Wij kunnen u op allerlei manieren helpen met het organiseren van een vereniging - zeiltocht :

Accommodatie : Voor groepen van verenigingen, instellingen, clubs kunnen wij u allerlei schepen, of combinaties van schepen aanbieden. Als u aangeeft hoe de verdeling tussen, en/of in de groepen is, kunnen we u een schip, of schepen, aanbieden, die daarbij passen. Een traditioneel zeilschip is in veel gevallen een accommodatie die bij uitstek geschikt is voor groepsuitstapjes : het is gezellig, en overzichtelijk. Ieder schip beschikt over een kombuis (keuken) met kookgelegenheid, koelkast, en alle andere benodigdheden voor het klaarmaken en gebruiken van allerlei soorten maaltijden.

Vervoer : Een traditioneel schip is, behalve accommodatie, ook een vervoermiddel : u gaat aan boord in de thuishaven van het schip en reist overdag, of tijdens een gedeelte van de dag, naar andere plaatsen. Leuk en afwisselend, omdat iedere plaats andere mogelijkheden biedt, zowel op sociaal-cutureel gebied, als op het gebied van ontspanningsmogelijkheden. Bij een tocht op het IJsselmeer kunt u verschillende havenstadjes bezoeken, bij een tocht op de Waddenzee kunt u verschillende eilanden aandoen. En natuurlijk is een combinatie van beide ook heel goed mogelijk !

Activiteit, zeilen: gasten die belangstelling hebben voor het zeilen op zich, of voor het meehelpen daarbij, of voor het navigeren, kunnen meedenken en meewerken ; anderen kunnen zich ontspannen of met iets anders bezig zijn tijdens de tocht. Daarnaast is voor veel groepen gasten het bedenken, voorbereiden en klaarmaken van de maaltijden een activiteit op zich.

Als kennismakings- of afsluitings-activiteit : In beide gevallen ben je er met zijn allen echt even helemaal uit, waait je hoofd fris, kom je tot een ander en vaak beter contact ; samen ontbijten, koken, naar de zonsondergang kijken - zulke zeiltochten vergeet je niet zo snel.

Voor meer informatie : via ons CONTACTFORMULIER kunt u ons uw wensen kenbaar maken en wij zullen contact met u opnemen over een vereniging- club- of instelling - zeiltocht.


Kijk meteen eens naar alle schepen :     

passagiers