zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot


Zeiltocht    >>    zakelijke zeiltocht
Wij kunnen allerlei soorten zakelijke zeiltochten verzorgen ; voorbeelden :

Personeelsuitjes : Voor uw personeelsuitje kunnen wij een prachtige zeiltocht organiseren. Of u nu met 10 personen bent, of met een paar honderd, met een dag zeilen bent u er met zijn allen helemaal uit ! Op één schip, als dat te realiseren is, of op enkele schepen, die samen opvaren of desgewenst een wedstrijd aangaan. U praat eens met uw collega's in een nieuwe omgeving, over andere onderwerpen, u geniet samen van een verzorgd buffet, u kunt eventueel samen het schip bemannen onder toeziend oog van de schipper, of u onspant of legt of onderhoudt contacten. Zo'n zeiltocht is mogelijk van zeer eenvoudig tot zeer luxe ; van tochten met zelfverzorging, tot tochten met alles erop en eraan. Wij vernemen graag uw wensen en zullen u zo mogelijk een voorstel doen.

Vergadering, training, presentatie : Een traditioneel schip is een locatie die bij uitstek geschikt is om u los te maken van de wereld van alledag, om zo een efficiënte vergadering, trainig of presentatie te hebben. Een aantal schepen heeft alles in huis wat u wilt, van vergaderruimte met de gewenste verzorging tot en met een grotere ruimte met een beamer op een schip met communicatiemogelijkheden. Ook een meerdaagse tocht behoort tot de mogelijkheden, waarbij u de avondmaaltijd aan boord of in een restaurant in een haven kunt gebruiken ; en waarbij u 's avonds door kunt werken, of kunt ontspannen. Als u aangeeft wat uw wensen zijn, zoeken we het schip dat daar het beste bij past.

Teambuilding, brainstormen : Als er spijkers met koppen moeten worden geslagen, is een zeilschip een unieke plek om samen een klus tot een goed einde te brengen, of om tot frisse, nieuwe ideeën te komen. En tussendoor even met het hoofd in de wind !

Een relatie-evenement : nodigt u uw relaties eens uit voor het maken van een tot in de puntjes verzorgde zeiltocht, of voor het bijwonen van een evenement met een traditioneel schip als basis ; een aantal schepen heeft de professionaliteit die u zoekt. Afhankelijk van doel, locatie en datum kunnen wij u verschillende voorstellen doen.

Voor meer informatie : via ons CONTACTFORMULIER kunt u ons uw wensen kenbaar maken t.a.v. een zakelijke zeiltocht en wij zullen contact met u opnemen.


Kijk meteen eens naar alle schepen :     

passagiers