zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

barkentijn Abel Tasman

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystadzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystadzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystadzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystadzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystadzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystadzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystadzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystadzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystad
49 m.
6.8 m.
680 m2

ZEILEN OP HET IJSSELMEER : LEUK VOOR IEDEREEN

U heeft geen zeilervaring nodig om een dag te zeilen met Partyschip Abel Tasman. Onze bemanning leert u graag te sturen, de zeilen te hijsen en te brassen. De hoge, gesloten verschansing maakt het schip veilig voor kleine kinderen en de brede gangboorden maken het schip ook toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn. Wilt u niet zeilen? Geniet dan van het uitzicht over het water of neem een drankje in de gezellige lounge of scheepsbar.

LUXE PARTYSCHIP

Kom een dag aan boord van zeilschip Abel Tasman en geniet van de gezellige sfeer en faciliteiten tijdens het zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Met maximaal 120 gasten geniet u op het partyschip van goed verzorgde catering, klaargemaakt in onze professionele keuken. U vindt op ons schip onder meer de volgende voorzieningen :

- Salon aan dek met gezellige scheepsbar
- Ruime lounge met comfortabele banken
- Buffettafels en zelfbedieningsbar
- Stuurhut met knusse zithoek
- Goede sanitaire voorzieningen

Op het scheepsdek helpt u ons zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Geniet in de scheepsbar van een akoestisch duo, terwijl dansmuziek de lounge vult. Het partyschip is ingericht met chique donkerhouten lambrisering, veel koper en een stoere houten vloer: een knipoog naar de stijl van een grand café.

Aan boord aanwezig :
3 Gastenverblijven
Centrale kapstok
Ruimte voor muziekband
Bar met biertap en frisdrank uit fles
Professionele keuken

Technisch :
Stroomvoorziening 220/380 volt
Centrale verwarming
Warm en koud stromend water
AIS
Radar
Marifoon
Elektrische lier voor de razeilen

Audio / video :
TV
HiFi
Radio met CD-speler
Beamer + projectiescherm
Muziekinstallatie met luidsprekers op het hele schip
Omroepinstallatie
Extra geluidsinstallatie met mengpaneel in de bar

Aan dek :
Kindvriendelijke reling
80 zitplaatsen
Breedte gangboorden: 90 cm
Zonne- en regentent

Prijzen gelden bij een tocht van 8 uur met 100 personen. Er zijn mogelijk andere prijzen bij andere groepsgroottes, of tochten van 6 of 7 uur. Informeer !

Afvaren vanuit andere havens tegen meerprijs mogelijk.

4
4190 ()
3645
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de barkentijn Abel Tasman vanuit Lelystad


passagiers