zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

driemastklipper Grote Beer

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingen
41.5 m.
6.6 m.
500 m2

Stap aan boord en geniet van de rust van de wadden. Ervaar de krachten van een groot traditioneel zeilschip en vaar langs de zeehondenbanken naar een van de prachtige eilanden.
Vanuit het Friese Harlingen varen wij met groepen op de Waddenzee, het IJsselmeer en zelfs de Friese binnenwateren.
Bovendeks biedt een zeer grote kuip voor iedereen een beschutte en, vooral voor kinderen, veilige zitplaats. Het interieur benedendeks straalt een warme en authentieke scheepssfeer uit. Vooral in de aparte zithoek rond de bar worden 's avonds de ervaringen van die dag een goed onderwerp van gesprek. In de zeer ruime en goed uitgeruste keuken kunnen de lekkerste maaltijden bereid worden.
8
1
1
2
4
4
3480
3480
5720
8350
7350
11450
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de driemastklipper Grote Beer vanuit Harlingen


passagiers