zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

driemastklipper Noorderlicht

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingen
52.25 m.
6.13 m.
458 m2

Johan Moen - ook eigenaar van de "Poolster" - heeft de Noorderlicht begin 2003 ontdekt, gekocht en heeft het schip omgebouwd tot een modern en ruim charterschip. Wij verheugen ons erop om u op een feest, dagtocht of langere zeiltocht aan boord van de Noorderlicht te mogen begroeten.

In tegenstelling tot de 'gangbare' indeling, beschikt de Noorderlicht over een campagne dek. Al in de tijd van de Oost-Indiëvaarders was dit de beste plaats aan boord. De plek waar de kapitein zijn belangrijkste gasten onderbracht. De campagne behelst het gehele achterschip. U vindt hier de royale salon met bar en een professioneel uitgeruste kombuis. Bij de inrichting en uitstraling van de Noorderlicht heeft men veel aandacht besteed aan de exclusieve en maritieme uitstraling.

Sinds dit jaar is er in het dekhuis een loungehoek. Ook het dagverblijf is opgeknapt en nog gezelliger gemaakt.

Door de uitgekiende hutindeling, het ruime middendek, grote achterdek, royale dagverblijf en het gezellige dekhuis leent de Noorderlicht zich uitstekend voor diverse doelgroepen.Wat dacht u van een bedrijfsuitje met als afsluiting een gezellige barbecue op het middendek. Of u viert uw familiefeestje aan boord! Maar ook schoolgroepen voelen zich thuis op de Noorderlicht.

Een unieke ervaring; monster aan op dit fascinerende schip en stuur naar de mooiste havens van Nederland.

20
4
4
4130
4130
6150
7990
11600
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de driemastklipper Noorderlicht vanuit Harlingen


passagiers