zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

driemastschoener Albert Johannes

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostockzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostock
46 m.
5.6 m.
480 m2

Dit solide gebouwde zeilschip werd als zeilend vrachtschip in 1928 gebouwd. Na vele succesvolle jaren als vrachtschip biedt zij nu aan 26 volwassenen en/of kinderen een prachtig zeilend onderkomen. Haar drie masten zorgen ervoor dat er aan dek altijd wel wat te doen is. Zeilen hijsen, schoten bedienen, kluivers bergen of sturen, geven iedereen al binnen een dag een echt gevoel van het zeemansleven. De hoge verschansing maakt het schip uitermate kindvriendelijk.

In het dekhuis vindt u naast de kombuis ook de gezellige bar waaraan menig stoer zeemansverhaal is verteld. Benedendeks vindt u een salon, 7 hutten, een douche en de twee toiletten.

Verwen uzelf, uw familie, vrienden of collegae eens en zeil samen mee aan boord van de "Albert Johannes".

Extra's : stuurhut ; sloep ; biertap ; CD ; salon met zithoek ; dekhuis met keuken en bar ; ijsblokjesmachine.2
4
1
2
1
4190
4190
4890
5890
9390
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de driemastschoener Albert Johannes vanuit Rostock


passagiers