zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

driemastschoener Morgana

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de driemastschoener Morgana vanuit Harlingen
35.9 m.
6.3 m.
580 m2

De sfeervolle salon van de Morgana is, na enkele kleine verbouwingen en aanpassingen, weer helemaal fris in de lak gezet. U kunt weer met z’n allen royaal aan tafel voor een heerlijke maaltijd of de bijzonder daarvoor geschikte ruimte gebruiken om te vergaderen of een presentatie te geven. De stijlvolle bar is compleet nieuw en nodigt uit voor een gezellig samenzijn na een actieve dag zeilen.

Alle hutten zijn vernieuwd. De bedden hebben een nieuw matras gekregen en de ventilatie in de hutten zorgt voor aangename, frisse lucht. Hier kunt u optimaal genieten van een goede nachtrust.

Aan boord van deze driemaster kan iedereen aan de slag om de vele vierkante meters zeildoek te hijsen. Aan dek valt altijd genoeg te beleven. Door de hoge verschansing (dichte reling) is het schip ook zeer geschikt voor kinderen.

De schipper is een enthousiast zeiler die u van harte uitnodigt voor een zeiltocht aan boord van de Morgana. Droogvallen, een nachtje ankeren of de Waddeneilanden bezoeken: hij stelt graag samen met u een mooi programma vast.

Dit schip heeft maar liefst twee mogelijkheden om te sturen: bij minder mooi weer heeft u in de verwarmde stuurhut een comfortabele plek en schitterend uitzicht over het schip. Bij mooi weer staat de schipper buiten aan het roer. Uiteraard geeft hij dit graag even uit handen om u te laten ervaren hoe het is om z’n machtig schip te besturen.
7
4
3
3
3650
3650
4890
7150
6290
9810
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de driemastschoener Morgana vanuit Harlingen


passagiers