zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

eenmastklipper Amore Vici

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizen
23.95 m.
5.5 m.
300 m2

De Amore Vici, gebouwd anno 1897, heeft door haar grote breedte en holte veel binnenruimte en gedraagt zich mede hierdoor erg rustig bij veel wind.
De elektrische zwaard-, anker- en zeillieren geven een extra comfort evenals de standaard dekbedden en zeilpakken voor iedere opvarende.
De grote beschutte zitkuip met zitkussens en fleecedekens biedt plaats aan alle opvarenden. Voor een heerlijk diner in de buitenlucht kunnen de eettafels in de kuip worden neergezet. De lampjes in de giek verlichten deze plek op sfeervolle wijze. In de deksalon heeft u door de authentieke raampjes direct contact met de buitenomgeving. In de winter van 2012-2013 heeft het schip een grote refit gehad.
Weg van alle hectiek en stress geven de Amore Vici met Erik en Jelly u het gevoel er even helemaal uit te zijn. De vele vaste gasten roemen de ontspannen sfeer aan boord van de Amore Vici. U kunt actief of passief meezeilen, sturen, navigeren en indien mogelijk zelf het schip aanleggen.
Vermaard zijn onze barbecue-avonden in de kuip bij zonsondergang. Met een avondtocht, een rondleidingen door één van de IJsselmeerstadjes of droogvallen op het Wad maken wij uw zeilvakantie compleet.5
2
2
2
2400 (za, zo)
1920
3660
4730
4180
6530
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de eenmastklipper Amore Vici vanuit Enkhuizen


passagiers