zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

eenmasttjalk Antonia Maria

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Antonia Maria vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Antonia Maria vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Antonia Maria vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Antonia Maria vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Antonia Maria vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Antonia Maria vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Antonia Maria vanuit Harlingen
22 m.
4.1 m.
160 m2

Geniet van een heerlijke zeilvakantie met familie en vrienden aan boord van de karakteristieke wadtjalk ‘Antonia Maria'.
De ‘Antonia Maria' wordt wadtjalk genoemd omdat het schip het best tot haar recht tijdens een zeilvakantie op de Waddenzee (Unesco Wereld Erfgoed). Met slechts 90 centimeter diepgang zijn vanuit Harlingen alle bestemmingen op het Wad uitstekend te bezeilen: van Cocksdorp op Texel tot aan Noordpolderzijl.

De Antonia Maria is, zowel van buiten als van binnen, met veel toewijding en zorg compleet onder handen genomen. De originele houten luikenkap blijft op het middendek de ideale relaxplek. Samen met de uine zeilen levert dit een fraai, historisch uiterlijk op. Op het achterdek is een beschutte zitplaats gecreëerd, van waar u het hele schip goed kunt overzien.

In de buik van het schip geeft de gezellige salon met veel houten details én veel daglicht u ongetwijfeld meteen een warm thuisgevoel. Het nieuwe sanitair en de vernieuwde kombuis vormen samen met de zes tweepersoonshutten de garantie voor een comfortabel verblijf.

Scheep in voor een korte of lange zeilvakantie op de Waddenzee en laat u meevoeren in de wereld van zeilen, droogvallen en wadlopen. De bemanning verheugt zich op uw komst.

Eindschoonmaak, en het beddengoed, zijn inbegrepen in de prijs.


6
2
1
1525
1525
2395
3165
4095
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de eenmasttjalk Antonia Maria vanuit Harlingen


passagiers