zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

eenmasttjalk Lotus

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingen
24.4 m.
5.1 m.
230 m2

Beleef het Nederlandse landschap vanaf het water op deze stoere tjalk.
De Lotus is gebouwd in 1889. Na een grote verbouwing vaart de Lotus (sinds 1992) als passagiersschip over het Ijsselmeer en de Waddenzee.
Het schip recent (2008/2009) nogmaals volledig verbouwd en heeft een hoge reling en de brede gangboorden, waardoor het een veilig schip is en ook kinderen er onbezorgd op kunnen vertoeven. De Lotus beschikt ook over een comfortabele kuip en veel dekruimte. Dit maakt dat aan boord relatief veel bewegingsvrijheid is. Beneden in het dagverblijf kan op gure dagen de CV aangezet worden. Daarnaast zijn er radio-, CD-speler, boordbibliotheek en spelletjes aanwezig. De scheepskeuken is professioneel ingericht met een 6-pits fornuis, een grote koelkast, vriezer, keukengerei en servies. U kunt dus in alle vrijheid zelf koken of u laten verwennen met catering. De Lotus heeft ook een gezellige bar met biertap. De hutten hebben ieder een wastafel met warm en koud stromend water, een CV, leeslampje en voldoende ruimte om uw bagage op te bergen.

8
1
2
2
2440 (za, zo)
1880
3600
4900
4700
6700
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de eenmasttjalk Lotus vanuit Harlingen


passagiers