zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

eenmasttjalk Middelsee

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Middelsee vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Middelsee vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Middelsee vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Middelsee vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Middelsee vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Middelsee vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Middelsee vanuit Stavoren
22.6 m.
5 m.
200 m2

Verzorgd :
Een goed verzorgde tjalk, dat kenmerkt zeilschip de Middelsee. Met op het middendek een veilige kuip is het bij elk weer goed vertoeven op dit platbodemschip. Vanuit de kuip komt u direct in de gezellige dagverblijf met een open keuken, de koperen lampen geven een warme en nautische sfeer. De hutten zijn ruim en bieden veel bergruimte. In het hele zeilschip is royale stahoogte en veel daglicht.

Makkelijk :
Door haar tuigage en de gestroomlijnde romp is tjalk de Middelsee vooral een snelle zeiler. De compacte afmetingen van deze bijzondere tjalk maken het bruine vloot schip bijzonder geschikt voor zeiltochten op in Friesland langs de Friese meren. Maar ook op het IJsselmeer en de Waddenzee kunt met deze makkelijk te bedienen tjalk vele mooie bestemmingen bereiken. De bemanning van de Middelsee zal u met open armen ontvangen en u wegwijs maken aan boord, zowel onder- als bovendeks.

Gezellig :
Schipper Stephan Heyligers vertelt u graag meer over het reilen en zeilen aan boord. Gezelligheid maar ook veiligheid staan hoog in het vaandel. Handen uit de mouwen en meehelpen met de manoeuvres, misschien kunt u zelfs een keer het roer in handen nemen. Geniet van een mooie reis op deze tjalk.

4
2
2
2
1760
1760
2930
3730
5320
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de eenmasttjalk Middelsee vanuit Stavoren


passagiers