zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

eenmasttjalk Stanfries

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavoren
22.2 m.
5 m.
220 m2

Echt Fries :
De naam "Stânfries" staat voor "echte Fries" en dit geldt voor zowel het zeilschip als voor de Schipper Sjoerd de Vries. Deze tjalk is zoveel mogelijk in de originele klassieke stijl gehouden. Mooi gelakt houtwerk en klassieke kleuren geven deze platbodem een sierlijk maar stoer uiterlijk. Als de Stânfries over de Friese Binnenwateren zeilt waant u zich net in het verleden. Ook over de Waddenzee en het IJsselmeer is het goed zeilen met de Stânfries.

Nostalgisch :
Onderdeks straalt het zeilschip een gezellige, nostalgische sfeer uit met een grote tafel waar men met z'n allen gemakkelijk aan kan zitten. Een houtkacheltje, de mahoniehouten betimmering en de vele patrijspoorten geven het geheel een warm en echt scheeps karakter.

Rust :
Schipper Sjoerd kent de fijne kneepjes van het zeilen en blijft rustig onder alle omstandigheden. Deze klassieke tjalk is bijzonder geschikt om met families, clubs, school- of vriendengroepen op IJsselmeer of Waddenzee op avontuur te gaan. De zeiltjalk Stânfries is robuust, handzaam en veilig en ontdekt met u de mooiste plekjes op en langs het water. Schipper en Maat zijn ten alle tijde bereid met u hun kennis en ervaring te delen.

2
2
1
1
1460
1460
2440
3070
4390
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de eenmasttjalk Stanfries vanuit Stavoren


passagiers