zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

keenaak Alida

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de keenaak Alida vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de keenaak Alida vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de keenaak Alida vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de keenaak Alida vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de keenaak Alida vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de keenaak Alida vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de keenaak Alida vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de keenaak Alida vanuit Harlingen
32.04 m.
5.5 m.
460 m2

Een varend monument. Zo mag de keenaak Alida (1906) wel genoemd worden, want het is de enige grote platbodem die als knikspant gebouwd is. Vooral de originele roerconstructie valt op.

Eigenaar/schipper Remco Visser neemt trouwens geen genoegen met de 'eer' alleen ; de Alida moet ook nog perfect zeilen. En dat doet ze als een van de beste zeilschepen op ondiep water, maar er is meer : doordat het interieur is opgetrokken uit massief eiken, ademt de Alida een echte scheepsatmosfeer.

De twaalf gerieflijke tweepersoonshutten bieden veel privacy en ook het dek heeft de nodige ruimte.


12
2
2
1900 (za, zo)
1560
3520
4320
6620
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de keenaak Alida vanuit Harlingen


passagiers