zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Aldebaran

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Aldebaran vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Aldebaran vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Aldebaran vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Aldebaran vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Aldebaran vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Aldebaran vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Aldebaran vanuit Harlingen
36.3 m.
6.1 m.
400 m2

In 1893 is het 36-meter-lange zeilschip gebouwd als tweemast rivierklipper. Het traditionele uiterlijk van het zeilschip is behouden gebleven, het schip heeft een mooie zeeg en een rank onderwaterschip.
De Aldebaran is een snelle zeiler.
Schipper Frank Fischer en zijn bemanning zijn enthousiaste zeilers en laten je meegenieten van een fijne, ontspannen vakantiesfeer aan boord van het zeilschip.

Aantal personen
Bij overnachting biedt de klipper ruimte voor maximaal 30 personen. Op aanvraag is het mogelijk twee extra bedden te plaatsen, zodat je 32 personen kunt meenemen. Bij een dagtocht kunnen er maximaal 50 personen mee aan boord.
3
6
8
7
2915 (za, zo)
2515
4895
6230
9530
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Aldebaran vanuit Harlingen


passagiers