zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Anna

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Anna vanuit Harlingen
27.5 m.
5.6 m.
250 m2

Een zeiltocht op de klipper Anna is een actief en nautisch avontuur over de Waddenzee of het IJsselmeer. Afgelopen winter zijn de hutten achter vernieuwd zodat er een andere indeling is ontstaan; 4 hutten voor 2 personen, 2 hutten voor 4 personen en 3 hutten met 2 tweepersoonsbedden (twijfelaars) in stapelbedformatie, dus 2 of 4-persoons.

Het schip is ingericht voor 24 personen, er kunnen echter maximaal 28 personen mee maar dit betekent wel dat er geslapen moet worden met 2 personen in een klein tweepersoonsbed. Bovendien gaat het ten koste van het comfort aan boord. Wij adviseren dan ook om met niet meer dan 24 personen te komen. Verder zijn er 2 toiletten, 2 douches, een kompleet ingerichte kombuis en een bijzonder gezellig dagverblijf.

Alle hutten hebben stromend water, een leeslampje en voldoende bergruimte voor uw bagage.

De kombuis is uitgerust met een 6 pits gasfornuis, oven, koelkast (500 liter) vriezer (50 liter), biertap en er is een barbecue.

De Klipper Anna is een standaard schip met een eenvoudige inrichting.

4
2
3
2
2
2155
2155
3400
5200
7170
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Anna vanuit Harlingen


passagiers