zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Averechts

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Averechts vanuit Harlingen
36.8 m.
6.8 m.
465 m2

De twee-mastklipper Averechts (anno 1892) is door haar afmetingen en zeiloppervlak een imposante verschijning. Het schip biedt bij meerdaagse tochten plaats aan 30 passagiers.

De Averechts is een luxe schip met veel comfort. Ze is zeer geschikt voor zakelijke doeleinden zoals relatiemarketing.

Aan dek heeft u de beste plek en het uitzicht is hier fantastisch!
Neem plaats in de ruime zitkuip en laat u keer op keer betoveren door het altijd veranderende waterlandschap.

In de knusse scheepssalon vindt u een behaaglijke gastenruimte, een gitaar, karaoke-mogelijkheden en een goede stereo-installatie met iPod-aansluiting. Lange tafels met comfortabele banken nodigen uit tot een gezamenlijk ontbijt of wellicht een ouderwets bordspelletje!
Op koudere dagen kunt u de CV omhoog draaien voor een aangename temperatuur in het vertrek. Zo kan er ook tijdens de herfst en winter nog prima met de Averechts worden gezeild.

De kombuis is uitgerust met een royaal 6-pits gasstel, een oven, 3 koelkasten, een vriezer, een koffiezetapparaat en alle nodige kookattributen zoals pannen, borden en bestek. Zo bereidt u na een heerlijke dag op het water in alle comfort uw eigen snack en maaltijden.
Tevens staat er standaard een biertap voor u klaar!

De bedden hebben de uitzonderlijke lengte van 2 meter en zijn verdeeld over 11 hutten; 7 ruime hutten voor twee personen en 4 hutten voor vier personen.
Alle hutten zijn voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water, CV, een leeslampje en voldoende bergruimte voor uw bagage.

Er zijn 4 douches en 4 toiletten aanwezig

Extra : CV, electr. oven, biertap, radio/CD, TV/video/DVD, bijboot & skiband, gasbarbecue.
7
4
4
4
2425
2425
4220
6295
8695
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Averechts vanuit Harlingen


passagiers