zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Boekanier

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkumzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Boekanier vanuit Makkum
33 m.
6 m.
480 m2

De klipper 'Boekanier' is in 1991 opnieuw in de vaart gekomen. Na tot in de jaren tachtig vracht te hebben gevaren, is het schip nu bijzonder geschikt om zeiltochten mee te maken. Het heeft een luxueuze passagiers-accommodatie.

De slanke, lange romp en het uitgekiende zeilplan waarborgen goede zeileigenschappen. De ruime salon is comfortabel en sfeervol. Een aparte zithoek met bar en biertap vormt de afscheiding met de salon. Ook bevindt zich hier een kleine zithoek voor informele contacten.

Het schippersechtpaar Joop en Cecilia Bosshardt heet u van harte welkom aan boord.

Eindschoonmaak € 145.5
4
3
3
2100 ()
1850
3500
4840
7350
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Boekanier vanuit Makkum


passagiers