zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Bree Sant

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizen
32.12 m.
6.1 m.
400 m2

De Bree Sant is één van de mooiste klippers van de vloot traditionele schepen met een klassiek, authentiek silhouet. Daarnaast is het een comfortabele snelle zeiler. Schipper Jan Brouwer is op en langs het water opgegroeid, heeft een jarenlange ervaring met grote zeilschepen en is altijd in voor een uitdaging. Jan heeft het schip zelf helemaal opgebouwd en weet als geen ander het beste uit zijn schip te halen. Graag vaart hij naar de Waddeneilanden, de historisch stadjes aan het IJsselmeer, de Friese meren of een rondje Noord-Holland, maar hij staat ook zeker open voor uw eigen ideeën! U heeft de mogelijkheid om actief aan het zeilen deel te nemen, maar als het zo uitkomt kunt u ook in alle rust genieten van wat er om u heen gebeurt. Met Enkhuizen als vertrekhaven liggen het gehele IJsselmeer en de Waddenzee voor u open!
Aan boord van de Bree Sant is het gemakkelijk bewegen en er is een ruime zithoek, een zonnedek en een groot achterdek waar u altijd welkom bent. Het vele teakhout geeft het schip een bijzondere uitstraling.
Beneden komt u in een mooi ingerichte salon en ruime open keuken, gescheiden door een bar. Hier vindt u ook de hutten, sanitaire voorzieningen en bergruimtes. Het gehele schip is voor de koudere periodes voorzien van centrale verwarming. De mahonie betimmering ademt een nautische sfeer en u waant zich aan boord van een klassiek jacht. In de aantrekkelijke salon zijn al vele gezellige avonden doorgebracht!

Eindschoonmaak inbegrepen, behalve bij school- en jeugdgroepen.
Dekbedden inbegrepen, behalve bij school- en jeugdgroepen, en weektochten.

6
4
3
3
2810 (za, zo)
2430
4650
6860
5660
8930
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Bree Sant vanuit Enkhuizen


passagiers