zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Gouwzee

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Gouwzee vanuit Monnickendam
35 m.
6 m.
330 m2

Welkom aan boord van de Gouwzee!

Deze 2-mast klipper is gebouwd in 1907. In 1997 is de Gouwzee omgebouwd tot een zeilend passagiersschip voor de Nederlandse binnenwateren en de Waddenzee.

De Gouwzee is een comfortabel schip met een oergezellig gastenverblijf met op de vloer nog de oude robuuste houten laadvloer van weleer. Aan de grote houten tafels met daarboven oude koperen lampen en mooie banken langs de kant of zittend met uw vrienden aan de zware stamtafel voelt u zich al snel thuis.

De grote open keuken annex bar, met een mooie koperen biertap, staat tijdens uw verblijf op zee tot uw beschikking. In de keuken staat een manshoge koelkast, een professioneel 6-pits gasfornuis en een grote oven. De kasten staan vol servies, bestek, glaswerk, potten en pannen. Natuurlijk kan uw dag, weekend of week ook geheel verzorgd worden.

Er is een professionele vaatwasser aan boord !

De Gouwzee heeft 29 slaapplaatsen, verdeeld in twee keer een tweepersoonshut, een vierpersoonshut en zeven keer een driepersoonshut. Het hele schip is voorzien van centrale verwarming, dus ook hartje winter kunt u bij ons terecht. Het schip beschikt over drie toiletten en drie douches.

Een sfeervol, huiselijk en comfortabel schip !

Dagverblijf met 40 plaatsen
Wastafel in elke hut

Verder beschikt de 'Gouwzee" over wi-fi internet aan boord, en er is een beamer !

N.B. : in juni en september worden er geen midweken gevaren.


2
7
1
3
3
3050 (do, vr, za)
2560
4700
6675
8880
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Gouwzee vanuit Monnickendam


passagiers