zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Jeppe van Schier

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Jeppe van Schier vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Jeppe van Schier vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Jeppe van Schier vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Jeppe van Schier vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Jeppe van Schier vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Jeppe van Schier vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Jeppe van Schier vanuit Stavoren
32 m.
6.5 m.
400 m2

Platbodemschip de Jeppe van Schier, een tweemast klipper, staat garant voor gezelligheid. Het dagverblijf is ruim en groot en het iets hoger gelegen gedeelte heeft al vaak als podium dienst gedaan. Door de open keuken is ook de keukenploeg altijd betrokken bij het gebeuren in de groep. De hutten zijn comfortabel en gezellig.

Schipper/eigenaar :
Pieter Teensma, de schipper/eigenaar van de klipper Jeppe van Schier weet zich dankzij jarenlange ervaring goed aan alle groepen aan te passen. Met rust en gelatenheid brengt hij zijn zeilschip in elke gewenste haven. Graag vertelt hij zijn gasten alle wetenswaardigheden van de natuur, het vaargebied en de havens. Aan boord wordt iedereen die dat wil bij het zeilen betrokken, schipper en maat leggen voor vertrek de basis van de zeilkennis uit. Wie liever geniet van de bedrijvigheid vindt een goede plek in de kuip voor de schipperswoning.

Waddenzee :
Vanuit Stavoren vaart Pieter natuurlijk op het IJsselmeer en de Friese Meren, maar toch het liefst op de Waddenzee. Zijn schip heeft hij ter ere van zijn voorouders Jeppe van Schier genoemd, de roots van Pieter liggen op het Waddeneiland Schiermonnikoog. Met gunstige wind is een weekendje zeilen van Stavoren naar de Waddenzee niet uitgesloten. Tijdens een hele week zeilen is droogvallen een bijzonder mooie belevenis en op de eilanden Vlieland en Terschelling is ook na het zeilen het een en ander te beleven.

8
3
3
3
2350
2350
3920
5650
8080
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Jeppe van Schier vanuit Stavoren


passagiers