zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Lauwerszee

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Lauwerszee vanuit Harlingen
24.5 m.
5.4 m.
150 m2

De klipper 'Lauwerszee' is een voormalig zeilend vrachtschip uit 1915. Indertijd vervoerde het kolen, zand en grind. Tegenwoordig is het ingericht als zeilend passagiersschip. In het vroegere vrachtruim van de Lauwerszee zijn tegenwoordig een gezellig dagverblijf, een keuken en 7 hutten gesitueerd. Het dagverblijf is ruim opgezet, met comfortabele banken. Er zijn boeken, spelletjes en een radio/cd-speler aanwezig. De keuken is compleet uitgerust met o.a. 6-pits horecafornuis, magnetron, 2 koelkasten en een diepvriezer.

De hutten zijn voorzien van een grote wastafel, voldoende lichtpunten, ventilatiemogelijkheden en centrale verwarming. De bedden (lengte 2m) zijn standaard voorzien van onderlaken en kussensloop.

Dekbedden zijn inbegrepen in de prijs.
4
3
2
1
2210 (za, zo)
1830
3560
4890
4640
6630
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Lauwerszee vanuit Harlingen


passagiers