zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Manna

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Manna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Manna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Manna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Manna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Manna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Manna vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Manna vanuit Harlingen
42 m.
6.5 m.
405 m2

Aan dek kunt u heerlijk relaxen in de comfortabele zithoek, waar voor de gezelligheid ook een tafel kan worden geplaatst. Of u nu lekker in de zon wilt liggen om van de kabbelende zee te genieten of simpelweg van het adembenemende uitzicht over de Waddenzee of het IJsselmeer.

Benedendeks wordt men verrast door een bijzonder ruim dagverblijf, waar een piano en een bar extra sfeer toevoegen. Bovendien staan hier een radio met cd-speler, een uitgebreide boordbibliotheek en een kast vol bordspelletjes tot uw beschikking.
Op gure dagen zorgt de CV voor een aangename temperatuur in het vertrek, dit maakt het mogelijk om ook tijdens de koudere seizoenen een zeiltocht met de Manna te maken.

Vanuit de kombuis heeft men fantastisch zicht naar buiten!
De keuken is uitgerust met een gasfornuis, een oven, twee koelkasten, een vaatwasser en alle nodige kookattributen, zoals pannen, borden, bestek en servies.
Om het feest compleet te maken staat er standaard een biertap in de bar, zo tapt u op elk gewenst moment een koud biertje!

7
2
2
3
3
3000
3000
4600
7275
9615
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Manna vanuit Harlingen


passagiers