zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Maxima

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Maxima vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Maxima vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Maxima vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Maxima vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Maxima vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Maxima vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Maxima vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Maxima vanuit Harlingen
22.85 m.
4.73 m.
240 m2

De Maxima is een heel snelle en attractieve zeiler geworden. In de winter van 2003 onderging ze een totale metamorfose en werd ze verbouwd naar de laatste inzichten en keuringseisen. Voor het zeiltechnische aspect betekent dit dat het schip getuigd is met een optimaal zeilplan.

Op het gebied van comfort past de inrichting van de Maxima helemaal in het huidige wensenpakket van de gast. Met haar 3 eenpersoonshutten, 4 tweepersoonshutten, 1 driepersoonshut, twee toiletten en douches, een ruime sfeervolle salon en een high tec keuken staat ze garant voor een plezierig verblijf aan boord. De schipper vindt luxe en comfort even vanzelfsprekend als gastheerschap en attractief zeilen.

Aanwezig : radio,CD-speler ; een high tec keuken met oven, koelkast (200 Liter) en vriesvak (20 Liter). Verwarming : CV.
Bij weekendtochten is het gebruik van handdoeken inbegrepen.

4
1
2
2
2390 (za, zo)
1630
2890
3820
3820
5670
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Maxima vanuit Harlingen


passagiers