zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Ortolan

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Ortolan vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Ortolan vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Ortolan vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Ortolan vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Ortolan vanuit Stavoren
32 m.
6 m.
400 m2

Sierlijk !
Platbodem de Ortolan is een sierlijke tweemastklipper die onderdeks verrassend veel ruimte biedt. De goed uitgeruste keuken is apart van het ruime dagverblijf waar voor 30 personen voldoende plek is. De comfortabele hutten, per hut voorzien van douche én toilet, maken het schip ideaal voor bedrijfsuitjes en familiefeesten. Ook scholieren zijn natuurlijk van harte welkom op het zeilschip de Ortolan.

Zeilen !
Bruine Vloot schip Ortolan is met zijn ranke lijnen een goede zeiler. Een weekend zeilen op het IJsselmeer vanuit thuishaven Stavoren naar Enkhuizen is bijna altijd mogelijk. In Friesland zelf op de Binnenwateren kan de klipper Ortolan onder zeil op veel plekken komen. En natuurlijk is de Ortolan als platbodemschip prima geschikt om op de Waddenzee te varen, onderweg droog te vallen en later op Vlieland of Terschelling te overnachten.

Verzorgd !
De witte kleur van de romp geeft het zeilschip een verzorgde eerste indruk, die, eenmaal aan boord ruimschoots waargemaakt wordt. Alle hutten zijn voorzien van een douche/toilet/wastafel combinatie en een ventilatie systeem. De sfeervolle salon is in mahoniehout afgewerkt, uitgerust met een bar en biertap. Het gehele schip is voorzien van centrale verwarming en de keuken is ingericht met 2 koelkasten en een robuust 6 pits kooktoestel met oven.

1
2
4
7
7
2820 (za, zo)
2100
4300
6200
5800
8500
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Ortolan vanuit Stavoren


passagiers