zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Poseidon

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Poseidon vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Poseidon vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Poseidon vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Poseidon vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Poseidon vanuit Harlingen
36 m.
6 m.
420 m2

De Poseidon is een stoer, stabiel schip, waar iedereen zich happy op voelt en het schip heeft goede zeileigenschappen. De klipper Poseidon is voorzien van een comfortabel interieur met een scheepse, gezellige sfeer.

De schipper-eigenaren Nico Goeres en Alida Beekhuizen bezorgen u een prachtige zeilbelevenis op de Waddenzee en het IJsselmeer en denken daarbij aan al uw wensen.

Aantal personen
De Poseidon biedt bij overnachting plaats voor maximaal 32 passagiers. Bij een dagtocht is er plaats voor maximaal 50 personen. Daardoor is de Poseidon uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, schoolreis zeilen op de Waddenzee of zeilvakantie met familie.
12
2
4
2
2700 ()
2180
4920
6390
9700
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Poseidon vanuit Harlingen


passagiers