zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Sanne Sophia

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sanne Sophia vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sanne Sophia vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sanne Sophia vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sanne Sophia vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sanne Sophia vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sanne Sophia vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sanne Sophia vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sanne Sophia vanuit Muiden
53 m.
7 m.
1000 m2

De 3-mast klipper Sanne Sophia is ingericht voor het maken van dagtochten. Bovendeks beschikt het schip over ruime dekken met veel zitgelenheid en met fraaie authentieke lichtkoepels en toegangsluiken. Benedendeks vindt u de grote salon met bar en diverse zitjes. Door de vele scheepse elementen ademt het schip een authentieke, nautische sfeer uit. De Sanne Sophia is een perfecte locatie voor en feesten, presentaties en zakelijke ontvangsten en is een officiële trouwlocatie in de gemeente Weesp.
De genoemde prijs geldt voor groepen van 80 personen. Er kunnen meer personen mee, met en maximum van 150. Bij meer personen geldt een meerprijs per persoon.

4
4965 (vr, za, zo)
4725
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Sanne Sophia vanuit Muiden


passagiers