zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Sybaris

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Sybaris vanuit Enkhuizen
32 m.
5.8 m.
400 m2

De tweemastklipper Sybaris staat garant voor een comfortabele zeiltocht. Aan dek biedt de ruime zitkuip volop gelegenheid om uit te waaien en te genieten van de omgeving. Het fraaie dagverblijf heeft een uitgebreide keuken, een bar, en een houtkachel. De zeven gerieflijke hutten zijn elk voorzien van bedden, kastruimte, een douche en toilet.

Er is een 2-pers. hut. In de twee 5-pers.hutten is een bed evt. te gebruiken als 2-pers.bed (formaat twijfelaar). Daarnaast zijn er vier 4-pers. hutten. Slaapt u met twee personen in een hut, dan worden de resterende bedden omgetoverd tot een functionele schrijftafel met decoratieve boekenkast. De Sybaris is ideaal voor groepen die actief zeilen en comfort wensen te combineren.


1
4
2
7
7
2250 ()
2020
3900
5550
8100
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Sybaris vanuit Enkhuizen


passagiers