zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipper Zuid-Holland

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingen
28.5 m.
5.7 m.
370 m2

Schipper en eigenaar Henk ten Broek heet u van harte welkom aan boord van deze sierlijke tweemastklipper. Het schip is in 1896 in de gelijknamige provincie Zuid-Holland gebouwd en is nu, na vele omzwervingen, helemaal thuis aan de Friese kust.
Op de Waddenzee is de Zuid-Holland tussen de vogels, vissen en zeehonden helemaal in haar element. Ontdek de oneindige schoonheid van dit prachtige natuurgebied en geniet van het altijd durende getijdenspel. Schipper Henk ten Broek heeft door zijn jarenlange ervaring een uitgebreide kennis van de ecologie opgebouwd en neemt u graag mee op ontdekkingsreis. Natuurlijk kan droogvallen op een zandbank bijna niet ontbreken om vervolgens op een mooie ankerplek de nacht door te brengen. En jazeker: u mag buiten slapen om niets te missen van de sterrenpracht. U wordt vanzelf wel gewekt door de zon en de vogels. Droomt u al weg?
5
4
2
2
2750 (za, zo)
1910
3900
5360
4750
7360
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipper Zuid-Holland vanuit Harlingen


passagiers