zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipperaak Vrouwe Frida Cornelia

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Vrouwe Frida Cornelia vanuit Monnickendam
25.5 m.
4.9 m.
280 m2

De Vrouwe Frida Cornelia biedt plaats aan maximaal 40 personen tijdens een dagtocht. Aan dek is er een riante zitkuip, waar u tijdens de vaart comfortabel kunt plaatsnemen. Van hieruit heeft u fantastisch zicht op de omgeving en kunt u optimaal genieten van het zeilen.

Benedendeks heeft het schip de afgelopen jaren een aantal metamorfoses doorgaan. In de winter van 2012 heeft de laatste verbouwing plaats gevonden en is het schip helemaal naar onze zin geworden. Aangezien er geen slaaphutten meer zijn, komt de ruimte grotendeels ten goede aan onze gasten.

Er is een mooie bar en twee grote eikenhouten eettafels met zitgelegenheid. ook is er een knusse loungehoek bij de houtkachel, die gezellig brandt als het weer wat guurder is.

De half open keuken is uitgerust met een groot Boretti fornuis en een stoomoven. Het eten wordt bij ons vers en à la minute voor u bereid.

Voor vergadertochten is er een 37 inch LED TV beschikbaar, waar via de laptop presentaties op vertoond kunnen worden.

Er zijn twee toiletten en er is zelfs een douche.

Het schip heeft een diepgang van 1,10 meter, een lengte van 25,50 meter en een breedte van 4,90 meter. Met een totaal zeiloppervlak van 280 m2 is het sportief zeilen.

2
2
2079 (vr, za, fd)
1936
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipperaak Vrouwe Frida Cornelia vanuit Monnickendam


passagiers