zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

klipperaak Waterman

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Waterman vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Waterman vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Waterman vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Waterman vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Waterman vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Waterman vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Waterman vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de klipperaak Waterman vanuit Harlingen
27.5 m.
5.6 m.
320 m2

De Waterman is een charmante maar ook snelle klipperaak met een gezellig, ruim dagverblijf met open keuken.

De Klipperaak Waterman is een snelle zeiler maar wel van alle gemakken voorzien.

Aan boord bij de Waterman

De Waterman heeft accommodatie voor groepen van 29 personen voor een zeildagtocht. Bij een meerdaagse zeiltocht biedt de Waterman plaats aan 22 à 24 gasten; er zijn 2 extra slaapplaatsen aan boord.
Het dagverblijf is ruim en heeft een volledig uitgeruste kombuis met een 6-pits gasfornuis en 2 koelkasten. Er zijn vijf 4-persoonshutten, en twee 2 persoonshutten. Elke hut heeft een wastafel, en in de doucheruimte zijn nog 2 wastafels aanwezig. In het dagverblijf zijn stopcontacten om mobiele telefoons op te laden.

De kombuis is ruim van opzet en compleet ingericht met o.a. gasfornuis met 6 pitten, 2 koelkasten en een klein vriesvakje.

2
5
2
1
2155
2155
3790
4950
4650
6950
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de klipperaak Waterman vanuit Harlingen


passagiers