zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

lemsteraak Brandende Liefde

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de lemsteraak Brandende Liefde vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de lemsteraak Brandende Liefde vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de lemsteraak Brandende Liefde vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de lemsteraak Brandende Liefde vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de lemsteraak Brandende Liefde vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de lemsteraak Brandende Liefde vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de lemsteraak Brandende Liefde vanuit Stavoren
19 m.
5.2 m.
198 m2

Brandende Liefde

De Lemsteraak Brandende Liefde is een geheel nieuw gebouwde 16.50 m. lange vissermanaak, de LE 7.

De diepe kuip van dit schip zorgt dat u tijdens het zeilen tussen de golven comfortabel en veilig kunt zitten en doet na het zeilen dienst als gezellige kuip. Ook binnen is het door de gezellige en nautische uitstraling goed vertoeven (handig en fijn bij minder mooi weer).

Het schip is speciaal ingericht voor dagtochten met middel grote groepen. Het is mogelijk om met 20 gasten rondom de houten tafel in de kuip te zitten. Chique en warm zijn de begrippen waarmee het interieur is vormgegeven. Door de luxe opzet leent het schip zich goed voor presentaties, vergaderingen en personeelsfeestjes of een sportieve zeiltocht met familie en vrienden. De LE 7 is het neusje van de zalm voor wedstrijd zeilen.

Faciliteiten aan boord

Het schip heeft een verwarmd dagverblijf, een kleine bar (eigen drankje meenemen is toegestaan) toilet. Er is zelf gratis wifi beschikbaar! Honden toegestaan op dit schip.

Bemanning en vaargebied

De vaste bemanning bestaat uit de schipper en een scheepsmaat. U kunt als bemanning actief mee helpen om de optimale snelheid uit het schip te halen. Niets hoeft,veel mag.

Het vaargebied wordt bepaald door de routekeuze, de wind en het weer. Het IJsselmeer, de Waddenzee en het Friese Merengebied zullen zich het beste voor een zeiltocht met de Brandende Liefde lenen.

1
1615
1615
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de lemsteraak Brandende Liefde vanuit Stavoren


passagiers